JEFFA WESTLUND

Kategori: Nytt in

Nytt de senaste

Japp denna lönen inskaffade jag mig lite nya saker. Är helt total förälskad i min nya jacka. Den har päls i hela jackan ( t.om i armarna ). Jag är en människa som alltid fryser, oavsett årstid så den kommer absolut att vara en FAVORIT i garderoben..

Viva la juicy glacé

Jag har alltid varit ett Juicy fan när det kommer till parfymer, och japp jag vågade testa denna nya skönheten då en kompis till mig tipsade om det och jag fastnade direkt. Va lite skeptisk i början men nu börjar jag älska den. Den håller doften så mycket bättre/ längre än de andra. Har alltid tyckt att doften försvinner så snabbt och man hinner knappt spruta på sig den innan doften är helt borta ( precis som Victoria's Secrets Body Mist). Denna parfym kommer jag absolut att fortsätta köpa, men kommer förmodligen att behålla den andra med är jag inte redo att släppa riktigt än.

NYA GRILLEN

Japp, idag blev det att inskaffa oss en ny grill då vi sålde den andra och köpte oss en större nu, och gud va fin den är.. mer bilder kommer i morgon!

MERA VEGO

Nya bokköpet, och ja jag ska verkligen börja gå efter recept då jag och Jonatan bara äter en av samma sorts mat hela tiden.. Ska nu också försöka äta lite nyttigare och bättre då jag ska börja tänka mig för igen pågrund av mitt immunförsvar. Nu testar vi denna och hittills så ser recepten goda och spännande ut i den!

KRYA PÅ DIG BLOMMOR

Hur gulligt!?

Har inte haft orken eller energin då jag legat sjuk hela veckan nästintill.. Vet inte vad det är men i morgon blir det vårdcentralen och kolla upp lite prover. Är ju så att jag en gång i månaden ca går och tar prover för att se mina värden för mitt immunförsvar, dessvärre så har jag legat med feber nu i veckan så vi får se om det visar något i morgon.. Tror det kan vara endomedicinen som spökar på en förkylning. Trodde först jag hade fått influensan då de sa att det kunde vara det på jouren men nu mår jag mycket bättre men har fortfarande sprängande huvudvärk och haft det tillsammans med feber i tre dagar..Aja, vi får väl se hur jag mår i morgon och vad proverna säger.

NYTT IN FRÅN SPANIEN

Vi fick inskaffa oss en del här nere.. Älskar marknaderna, stränderna och så klart La Zenia ( om ni någon gång ska ner till Spanien / alecante eller Torrevieja så åk dit. Allt är så genomtänkt och det är god mat, skönt att gå där och en massa bra affärer).

DEN DÄR TRÖJAN

Den där tröjan man kollat på och plötsligt hittar man den på REAN FÖR ENDAST 30Kr, ja ni läste rätt!

Har verkligen varit jätte dålig med att uppdaterat då jag har jobbat heltid och pluggat bredvid med, så har haft fullt upp.

INSTAX MINI 8

Har helt glömt av att visa er min nya lilla leksak som jag köpte förra veckan, grymt rolig faktiskt. Du tar ett kort och sedan så skrivs det ut direkt, dyr leksak men rolig.

Instagram i din vardag och på ett kort..

''Fotografera mera! Fuji Instax Mini 8 är en snygg och lättanvänd direktfilmskamera som garanterat får dig att knäppa fler bilder! Fotografera allt från vardagsäventyr till festligheter, och få bilden framkallad på studs!''

Mac x2

Inskaffade oss en ny dator då våran andra har trasig musplatta, så himla glad att vi äntligen fått en till med. Med den nya dator så är det verkligen hundra gånger lättare att blogga nu! 

TOMTEN VAR HÄR

'' Hörde att ni inte hade en så bra jul, men en tomte ska ni få''

Hur underbara vänner kan man ha? Ni vet de vännerna man kan få som ger och bryr sig om er mer än sig själva, och som vill er mer gott än någon annan.. Just en sådan vän har vi. Anton tyckte att vi skulle få en tomte i år med, så när jag och Jonatan kom upp i från tvättstugan så stod Johanna och Anton vid dörren och överraskade oss med tomte förklädnad, och ja tomten hade med sig en säck, haha.  OCH GISSA VAD VI FICK, den nya apple TV, helt sjuk.. Ingen är gladare än oss!

Tack världens underbaraste!

lexington jacka

Min nya jacka.. 

Blev helt förälskad i den så fort jag fick syn på den. Malin jobbar ju på lexington och hade köpt sig en egen fast i en annan färg, blev helt förälskad och var tvungen att köpa den då den var på mellandagsrean !

//lexington jacka beige - lexington freeport//

new in

Japp jag kunde inte hålla mig.. Önskar mig fortfarande den andra juicy perfymen men var verkligen tvungen att köpa en nu, så testade denna istället, och måste ändå säga att jag gillar den..

Blomgalen

Japp, vad hände?

Jo jag blev blomgalen, haha. Har aldrig gillat att ha blommor hemma, men nu börjar jag uppskatta det mer och mer faktiskt. Höst snyggt och allt!

min nya favorit

inskaffade min denna skönheten från Ullared, så nöjd, blev verkligen så snyggt här hemma med denna lagom stora växt.. kostade mig under tvåhundra lappen.

New in

inskaffade mig denna ur snygga bikinin på Marknaden, kostade mig 120 kr för att min fina pojkvän är en sådan bra prutare, hehe

Dessa rosa shorts

Inskaffade mig dessa urläckra shortsen på rean på Hm, hur sköna som helst verkligen. Kan nog varit det största fyndet i år bara några ynka kronor och en urläcker färg!

 

ÄNTLIGEN

Har nu äntligen fått lite ordning inne i sovrummet!

Har fått upp byrån och våran ''lilla'' Tv i sovrummet, två sängbord och två nattlampor, så skönt..

Min kamera

Man kan inte vara gladare än vad jag är nu.. så himla glad är jag som köpt mig denna pärlan med tillbehör!

kommer mer bilder på kameran sedan!