JEFFA WESTLUND

Kategori: Musik i mitt huvud

MÅSTE SE

Jobbade förra året som arbetsledare och hade en kille som jobbade.. Måste bara låta er se den sjukt fina videon han gjorde när han var i thailand.

KOLLA HD

Sol värme och semester

Som jag längtar! Solen värme och semester, det vill jag ha nu nu nu. Midsommar har varit kanon. Dock har jag legat sjuk så är helt slut ändå men nu är det inte lång tid kvar innan det är semester. Nu hoppas vi bara på värme och sol.

Morgon

God morgon godingar! Vaknade i för en liten stund sedan ( hade hoppas på att vakna senare då jag jobbar som en galning och hade behövt all sömn som det bara går. Aja, nu blir det kolla lite serie och hoppa in i duschen innan jobbet.

 

Har det bra

Har kommit fram, shoppat, solat och nu börjar de kännas att man har semester, fy va skönt! Kom precis hem från la zenia och Gud va fina saker ja hittat! Synd att jag inte har större väska. Snart blir det en liten promenad till en bar som bara ligger ett stenkast bort, så blir det glass och gott.

God morgon

Idag blev det en hemma dag, vila upp dig och ta ikapp sömn och ork.. Ska ligga såhär med film och datan ett tag till och sedan blir det veterinären med mammsen och sedan förhoppningsvis åka och hälsa på pappa igen. Idag har jag dessa planerna och ikväll blir det slappa framför en film och bara hålla om min fina kille.

Flytta

Då var det dags igen, tredje gången gilt eller vad säger man ;) Jag och Jonatan har bestämt oss för att flytta till en större lägenhet och med gräsmatta. Så skönt! Nu väntas det bara att den nya lägenheten ska få nya tapeter och fixas till lite! Sedan är det dags för en tredje flytt! Så roligt! Ligger nu i sängen och är så trött. Jonatan och killarna åkte upp och hämtade soffbordet jag fick av Jonatan i julklapp ( handgjort så det tog sin lilla tid, men det var det värt ). Sedan kom Malin och Mathilda hit så hade vi det hur lugnt som hela, käkade , kollade lite tv och pratade en massor, super mys! När jag mår lite bättre så ska jag dra hit alla tjejerna någon kväll och bara umgås och ha det skoj, kanske i den nya lägenheten, vem vet?

God morgon

God morgon bloggen! Vaknade precis och strax kommer Malin hit.. Blir en lugn dag med en promenad sedan så jag kommer upp på fötterna lite nu igen efter operationen.

God morgon

Ligger nu i sängen och är super trött. Igår hände så himla mycket, vet inte vart jag ska börja. Fick ett nytt jobb i går. Färgade håret hos frissan. Jobbade och var hemma hos Jimmy och kollade pH sedan var det hemgång. Jobbarfrån tio till sju varjedag nu i två veckor, skönt att ha schema lagt så! Skriver mer sedan.

Femhundra

Idag smäller det! Och man kan inte ha vaknat på bättre sätten vad jag har vaknat på idag.. Gick upp tidigt och var as trött, gick av en slump till fönstret och kollat ut, och där ligger den. 500kr ligger på gatan utanför oss. Fortare än fortast sprang jag ner och tog upp den. Den va blöt men torkade den och visp så var jag 500kr rikare! Asså så glad! Nu blir det mot flygplatsen!