JEFFA WESTLUND

Kategori: Kärlek

TVÅ ÅR

Har helt och hållet glömt av att visa vad jag fick i tvåårspresent av Jonatan. Hade egentligen sagt att vi inte skulle ge varandra nått, men Jonatan  överraskade mig med rosor och en tavla jag har blivit kär i sen en tid tillbaka! varje gång jag ser tavlan hemma nu så ler jag, så glad!

HIM

Sitter nu och kollar på film, eller aa serie med älskade killen. Så spännande. Jonatan har lagat mat och städat, så känner mig som en prinssesa för tillfälle.

Nu blir det fortsättning på whit collar och sedan blir det myskväll med tänka ljus och skitsnack tills vi somnar.

Storm?

Vaknade precis och Gud va dåligt jag har soviti natt... Det har plåst och regnat som bara den. Aja igår så hjälp vi spontant Jimmy attflytta in i sin lägenhet. Grymt skoj faktiskt. Efter det stack jag och Jonatan hem och käkade och kollade på någon serie som kommer ge oss mardrömmar resten av livet. Efter de så slocknade vi. Nu ska jag upp och sedan åker jag till jobbet om en halv timme 👏

New morning

God morgon. Idag var jag verkligen uppe med tuppen. Haha. Åkte halv sju hemifrån den nya lägenheten och hämtade Jonatans bil, och sedan till jobbet. Har en massa att göra idag, packa upp saker, hämta stolarna till baren och köksbordet, och sedan fixa internet till vårat nya lilla hem. Ååh så lycklig. Dock så stängde vi av alla element i går när vi bar upp sakerna. Så i morse när vi vaknade var vi två små istappar båda två.

Dega i sängs

Haft en jätte mysig dag idag. Köpt en massa. Riktigt lyckad dag. Nu blir det mys och sängen med finaste

Kanon helg

Har verkligen haft en kanon helg. Varit på middag, vilat mig, kalas, pingis, mer middagar, Ullared och tacos kväll! Har även fått packat en heldel! Ser ut som ett berg av kartong i lägenheten nu. Haha.

Jobb

Hej bloggen. Igår somnade jag tok sent, förmodligen för att jag sov i går på dagen. Är så trött nu de sista! Ska hem och sova idag igen. Sedan ska jag packa packa och packa! Bilden nedanför drömmer jag mig in i.. Ååh vill ha sommar nu

Varje sekund räknas

525 949 minuter, 365 dagar, 12 månader eller helt enkelt bara ett år sedan vi började vi våra liv i hop!

Jag är så lyckligt kär idag och jag älskar dig av hela mitt hjärta och lite till. Om bara ord kunde beskriva mina känslor för dig så hade du förstårr hur mycket. Under detta året då det har varit ''vi'' så har vi fårr uppleva så himla mycket tillsammans, lärt oss av varandra och också fått bekräftat att rött och rosa kan höra i hop oavsätt!

Om jag skulle skriva ner mina känslor till dig så hade det inte ens fårr plats i en bok. Du är den för mig och jag den för dig, tillsammans är vi lyckliga och jag kommer vara lycklig tills jag dör, så länge jag har dig vid min sida. Jonatan Simon Öjersson du är mitt allt och kommer alltid att vara det.

Snorig, hosta och feber

Har jag haft hela denna veckan näst intill. Jag har ändå fått lite gjort denna veckan. Köpt en jacka, varit på outlet, umgått med vänner, gått två heldagar vid kungsport och sedan varit på möte. Men började förra helgen och denna veckan med att ligga sängliggandes.

Jonatan Student

Fotat Jonatans student kort, så sitter och redigerar lite i dom. Här kommer några av de i svart vitt då jag valt att inte visa några i färg än. Dör lite av hans leende!

God morgon

God morgon bloggen. I helgen har det varit fullfart kan man lungt säga! Fredags så dricka jag Jonatan,Alfred, Hannah, Niklas oxh Robert till kållered på Marias avskeds fest. Varit hemma hos Emma och suttit och snackat med hon och Hannah samtidigt som vi haft varsitt oboyglas i händerna. Sedan igår så blev det väldigt random då Victor och hans tjej kom på fika och sen blev det även en tripp till Liseberg. Vi åkte, spelade och käkade på resturang. Mysigt var det verkligen. Har även en liten "överraskning" att berätta på onsdag på bloggen. Nu blir det frukost med min fina kille

Glad midsommar

Nu har halva sommaren gott oxh jag har inte varit riktigt ledig än. Är så taggade tills idag då vi ska vara med min släkt i några timmar nu och sedan ska vi hem till Emma på mat, bygga midsommarstång, krans bildning och party 👌 längtar grymt mycket 💐

Upp