JEFFA WESTLUND

Kategori: Huset

Jag har blivit en tant

Skämt åsido!

Inskaffade mig även en massor med blommor till utsidan nu sist jag var och handlade blommor i måndags, och ja gud det blev verkligen pricken över i:et.

Då altanen kommer fortsätta nästa sommar så ville jag skärma av lite innan dess, kommer bli en så otroligt fin stor altan när den fortsätter förbi mellan huset och berget åh så en stor altan på andra sidan med där vi har solen från soluppgång och hela vägen till 10-12 tiden så den börjar kika fram på våran nuvarande altan, kommer bli dröm att ha solen från morgon till kvällen!

Blommorna är köpta på blomsterlandet och på blomaffären som just nu säljer ut hela sin buktik i Kungsbacka (ligger vid polisen i centrala Kungsbacka).

figursågad altan , altan mot berg , altan som ligger mot berg , bergstomt , figurmall

ÄNTLIGEN

Här är resultatet på altanen, riktigt dåliga bilder men vi är så himla nöjda! så skönt med altan där soltimmarna bara steker på somrarna.. Nu ska vi bara ta lite mera träd innan kvällssolen kommer komma fram till oss!

Här ser ni även hur våran gräsmatta blev ( Eller aa att det vi sår har börjat komma upp och bli lite grönt) herregud va det växte när vi var i Spanien!

NYA ALTANEN

I helgen så blev det altanbygge, och gud va bra det blev.. Vi fick en massa hjälp och trotts att vi figur-sågade altanen mot berget så blev det skit bra!

mer bilder på resultatet kommer..

Fasadmålning

Nu ä'r det full rulle här hemma med allt som har med huset att göra.. I helgen ska vi bygga altan så nu blir det att måla måla måla så det hinner att torka innan vi får en ordentlig uteplats.

BÖRJAN PÅ EN HELT NY RESA!

Ja som många av er redan vet så har jag och sambon börjat livet mot vårt dröm hus!

Har verkligen  haft fullt upp med massor av jobb, skoj, nöjen, flytt, renovering med mycket mer, där av pausen.

----

Jobbat det sista nu på mitt gamla jobb. Nu efter semestern så går jag på mitt nya jobb på hundra procent fast tjänst, så himla skönt, och som jag längtat. Dock är det lite tufft att lämna mitt gamla jobb då jag har haft vissa arbetskollegor som verkligen kommit mig nära hjärtat. Nu går jag även ifrån att jobba med barn med speciella behov till att jobba i barngrupp istället, vilket just nu känns lite tråkigt då jag verkligen har brunnit för att jobba med just barn med svårigheter. Anledningen till att jag byter jobb är för att det drar ner min tjänst i procent och jag blev erbjuden en helt grym tjänst som jag tackat ja till nu då. Det kommer att bli så bra, det är jag säker på..

----

SUMMERBUSRT!

Summerburst har varit en av sommarens höjdpunkter om ni frågar mig, gud va bra jag hade, dans, musik, dimman av alkoholen och dans igen! Kan ju inte vara en bättre sommarkväll när vännerna är på topp och lyckan bara strålar ut. Lite bilder:

----

FLYTTEN:

Ja vart ska jag börja, här är det en hel novell att skriv om jag ska nämna allt. Detta är på riktigt en av det sakerna som förmodligen kommer betyda mest, kännas mest, vara det roligaste och mest spännande äventyret jag och Jonatan kommer vara med om, VÅRAT FÖRSTA HUS!

Vi har köpt oss ett jätte mysigt och billigt hus som ligger högt upp på en bergstopp i ''centrala'' Anneberg kan man säga. mysig trädgård ( som var igenväxt, dålig fasad, och inomhus var delvis renoverat) på en tomt på 4000kvm vilket är super bra till framtida projekt, perfekt om ni frågar oss! 

Jag och Jonatan har sammanlagt budat på säkert tio olika hus i ett och ett halvt år innan vi hittade detta.. Bäst av allt var att trotts att man kan tro det.. så köpte vi inte detta av att vi var desperata att vi ville bo i hus, utan detta köpte vi i ''lugn och ro'' privat och GUD VILKEN TUR vi har haft ändå. mer om huset kommer, jag lovar, här är några bilder:

----

MIDSOMMAR

Och självklart så har vi midsommar också, den absolut bästa tiden på hela året.. låter bilderna tala.

 

Upp