JEFFA WESTLUND

Kategori: Fotografier

UDDEVALLA

Haha, ja tyvärr blev det inte bättre än såhär då jag inte fick iordning på texten eller klippen, men ni fattar nog vinken..

Halloween 2016

Hallween firade vi denna helgen med, fast hemma hos Malin med party och skoj. var dock ''sängliggandes'' hela fredgas eftermiddagen och hela förmiddagen I Lördags, gick upp och åkte dit, mådde verkligen pyton men gud va glad jag var att jag inte missade detta, roligaste på riktigt länge! Låg hemma hela dagen igår med feber och hosta och hemma idag för att vila upp mig. Hade verkligen en miljard bilder från helgen så jag gjorde en liten video som ni kan kolla på om ni är sugna.

Kolla HD

Ett blått paradis

Ja precis som rubriken säger, på riktigt blir helt galen hur vackert det är här!

Vi åkte till La manga och åkte hela vägen ( La Manga är beteckningen på en 20 kilometer lång landtunga i regionen Murcia på Spaniens sydöstra kust / direkt från google haha)  när man åkte på vägen så såg man båda haven på varje sida, så häftigt. Där det var som tunnast var det mellan 40-70 m i mellan vattnet från sida till sida, tycker det är så häftigt.

 

I HÖSTENS ALLA FÄRGER

Var här om dagen uppe vid Jonatans föräldrar, så underbart fint där uppe, fick bli ett snabbt kort genom bilrutan, så inte världens bästa kort, men man ser de fina ändå..

PÅ ETT TAK I GÖTEBORG

igårkväll tillbringade vi med att vi cyklade hem till våra kära vänner en sista gång nu innan dom flyttar med. Satt på taket och tjötade och hade det super mysigt!

När vi skulle hem sedan så var det någon som hade punkterat Jonatans cykel, så tråkigt då dom är helt nya, vissa människor är bara totalt idioter!

tjuvkik från i går

 

gårdagens kik.

I går var jag och Malin och fotade, hade jätte mysigt..

Dock blev inte bilderna som jag tänkte mig, men det får duga, hehe. Idag så jobbade jag min sista arbetsdag, så underbart, äntligen semester!!!

STARS IN THE SKY

Här är resultatet från igår, blev inte helt nöjd..

Det är helt galet svårt att fota stjärnor. Men för första gången så känner jag ändå att de var okej.