JEFFA WESTLUND

Nytt de senaste

Japp denna lönen inskaffade jag mig lite nya saker. Är helt total förälskad i min nya jacka. Den har päls i hela jackan ( t.om i armarna ). Jag är en människa som alltid fryser, oavsett årstid så den kommer absolut att vara en FAVORIT i garderoben..

Viva la juicy glacé

Jag har alltid varit ett Juicy fan när det kommer till parfymer, och japp jag vågade testa denna nya skönheten då en kompis till mig tipsade om det och jag fastnade direkt. Va lite skeptisk i början men nu börjar jag älska den. Den håller doften så mycket bättre/ längre än de andra. Har alltid tyckt att doften försvinner så snabbt och man hinner knappt spruta på sig den innan doften är helt borta ( precis som Victoria's Secrets Body Mist). Denna parfym kommer jag absolut att fortsätta köpa, men kommer förmodligen att behålla den andra med är jag inte redo att släppa riktigt än.

// Jacka - Zara / Linne - Gina / byxor - Design only / Skor - johnny bulls //

 

NO FILTER

Bilderna är alltså helt oredigerade. Tog dessa snabbt innan jobbet, helt galet vacker är himmelen vid denna årstiden! Jag både hat älskar hösten om man får säga så. Så så bitande kallt och alla sjukdommar är ett stort minus, men samtidigt så är allt så vackert, är så kluven vid den frågan.

Höstens stormar in

Ja bokstavligen! Man kan ju inte annat än att älska hösten.. Alla dessa fina soluppgångar, färgade löv, varma stunder under filten och helt klart de soldagar vi har i oktober är ju helt oslagbara. Har verkligen haft så himla mycket på jobbet. Kommit hem och total däckat i soffan varje dag denna veckan, så himla trött.. Men idag är det onsdag och nu vänder veckan. Idag blir det bullätande, mys framför brasan, och dega med Alfred och Jonatan.

HUM WITH ME

Mysigare kan man inte ha det en solig dag med mer värme än man räknat med... Idag blev det en mysig dag med Johanna ute i solen med god mat och en massa tjej snack. Älskar höstens dagar när den bjuder på detta!

Upp