JEFFA WESTLUND

JOHANNA 23

Japp här är det sista bilderna ifrån kameran, asså på riktigt, ser ni kissen eller? Dör sötdöden om och om igen!

Tack åter igen för en härlig kväll och jag kan säga att jag är grymt glad att jag var nykter under kvällen med tanke på bakfyllan för de andra tjejerna. Dock kom jag inte undan träningsvärken ifrån det helt sjuka danskvällen jag hade, haha!

DEN DÄR PRESENTEN

Japp, hon blev glad. Johanna har länge önskat sig carvlin klein underkläderna och nu blev det äntligen hennes då vi tjejer köpte till henne.. och en fin flaska som passar fint in till temat dessutom.

EN VECKA KVAR!

Japp nu räknar vi ner till tre veckor semester nere i Spanien, japp mi läste rätt.

Jag och Jonatan har för ungefär ett halvår sen bokat resa ner till Spanien, och ja vi hade nog inte bokat en så lång resa om vi hade vetat att vi skulle köpa hus, haha, men huset blir omhändertaget ändå av familjen. Men billigt blev det då vi bokade med ryain för endast 2000 för båda typ, så värt!

Nu längtar jag!

JOHANNA 23

Gårdagen blev en rolig kväll med fest, dans och mycket rosa.. Japp temat var rosa och jag bär aldrig färg typ, så ja igår var det mycket rosa, hehe.

Mer bilder kommer så fort jag hämtat min kamera som jag glömde hos Jennifer. 

 

Grattis girl!

Idag blir det en hel dag med planering, inhandling och party!

Ikväll ska vi nämligen  fira Johanna som fyller tjugo tre. Ska bli riktigt skoj faktiskt, hör av mig lite senare.

LUNCH

Blev en snabbis lunch med Johanna idag. Hittade dessvärre inte det jag skulle, men hittade en massa annat fint att köpa, hehe. 

Inskaffade mig jätte fina toppar och vanliga basic t-shirts. bilder kommer.

Ett gott mål!

Nu blir det en snabb sväng ner till Kungsbacka för att hitta lite saker innan jag beger mig hemåt igen och välkomnar min fina kille hem till fyra veckor semester! heja!

Hela veckan är verkligen smockfull med saker som ska göras. Jimmy fuller år i morgon, Johanna på fredag, ska till farfar på lördag och kusinen kommer hit och kollar och ska hjälpa mig med håret på söndag.. sedan i allt detta ska jag försöka göra klart så mycket som möjlig på utsidan när det gäller jorden, så vi kan lägga frön till gräset.

Hörs senare.

NINJA

Asså finns det något bättre än denna?

Fick i julklapp av Jonatan denna helt grymma maskin.. lägg i vad du vill blanda, smoothie, chockladbollesmet, dricka eller pannkakssmet mm och den fixar det på bara några sekunder..

Helt klart en stor hjälp i vardagen. Nu frukost!

BÖRJAN PÅ EN HELT NY RESA!

Ja som många av er redan vet så har jag och sambon börjat livet mot vårt dröm hus!

Har verkligen  haft fullt upp med massor av jobb, skoj, nöjen, flytt, renovering med mycket mer, där av pausen.

----

Jobbat det sista nu på mitt gamla jobb. Nu efter semestern så går jag på mitt nya jobb på hundra procent fast tjänst, så himla skönt, och som jag längtat. Dock är det lite tufft att lämna mitt gamla jobb då jag har haft vissa arbetskollegor som verkligen kommit mig nära hjärtat. Nu går jag även ifrån att jobba med barn med speciella behov till att jobba i barngrupp istället, vilket just nu känns lite tråkigt då jag verkligen har brunnit för att jobba med just barn med svårigheter. Anledningen till att jag byter jobb är för att det drar ner min tjänst i procent och jag blev erbjuden en helt grym tjänst som jag tackat ja till nu då. Det kommer att bli så bra, det är jag säker på..

----

SUMMERBUSRT!

Summerburst har varit en av sommarens höjdpunkter om ni frågar mig, gud va bra jag hade, dans, musik, dimman av alkoholen och dans igen! Kan ju inte vara en bättre sommarkväll när vännerna är på topp och lyckan bara strålar ut. Lite bilder:

----

FLYTTEN:

Ja vart ska jag börja, här är det en hel novell att skriv om jag ska nämna allt. Detta är på riktigt en av det sakerna som förmodligen kommer betyda mest, kännas mest, vara det roligaste och mest spännande äventyret jag och Jonatan kommer vara med om, VÅRAT FÖRSTA HUS!

Vi har köpt oss ett jätte mysigt och billigt hus som ligger högt upp på en bergstopp i ''centrala'' Anneberg kan man säga. mysig trädgård ( som var igenväxt, dålig fasad, och inomhus var delvis renoverat) på en tomt på 4000kvm vilket är super bra till framtida projekt, perfekt om ni frågar oss! 

Jag och Jonatan har sammanlagt budat på säkert tio olika hus i ett och ett halvt år innan vi hittade detta.. Bäst av allt var att trotts att man kan tro det.. så köpte vi inte detta av att vi var desperata att vi ville bo i hus, utan detta köpte vi i ''lugn och ro'' privat och GUD VILKEN TUR vi har haft ändå. mer om huset kommer, jag lovar, här är några bilder:

----

MIDSOMMAR

Och självklart så har vi midsommar också, den absolut bästa tiden på hela året.. låter bilderna tala.

 

GIRLS GIRLS GIRLS

Hur mysigt är inte detta. Jag borde få rabatt med tanke på att jag är stammis på kungsmässans Linnea.

Bild från en mysig dag med tjejerna!

Upp