JEFFA WESTLUND

Bio mys

Idag blev det en sväng till Göteborg och kolla på Bio med Anton och Johanna, Kollade på ''hundraettåringen'' och gud va rolig den var, skrattade som få.

1 2 3 4 5

UDDEVALLA

Haha, ja tyvärr blev det inte bättre än såhär då jag inte fick iordning på texten eller klippen, men ni fattar nog vinken..

SJUKLING

Har legat hemma helt utslagen, sjuk och trött sedan i Lördags natt. Började redan må dåligt innan vi åkte upp till uddevalla. nu blir det att boka möte med Banken och sedan en go film.

Mac x2

Inskaffade oss en ny dator då våran andra har trasig musplatta, så himla glad att vi äntligen fått en till med. Med den nya dator så är det verkligen hundra gånger lättare att blogga nu! 

UDDEVALLA HERE WE COME

Nu är vi strax framme i uddevalla, det blir snart käka stopp och sedan så blir det födelsedagsparty för Bella som fyller år, ska bli grymt skoj!

Det skulle egentligen vara jag, Jonatan, Jimmy och Matilda men Jimmy fick vi lämna av på vägen upp då det blev lite knas, så vi tre åker upp i stället, ser verkligen fram emot kvällen.

Stannade precis på denna underbara platsen, så SJUKT fint, har nog inte sätt finare utsiktsplats någonsin. Inte nog med de, utan här  uppe har det snö med.. 

just a girl

//suddiga men det får gå// 

Äntligen är det kväll, jag har slutat jobbet, vi har skaffat oss nytt internet och en ny dator, fyran va jag är glad!

Idag är jag verkligen varit så himla trött och hängig. Gud vilket väder. Flaggstången knäcktes på jobbet, haha! Nu blir det film utan att ens känna en liten känsla att det kan ta slut, så skönt!

pinchos med tjejerna

Denna helgen så är Jonatan borta i sälen, han åkte i Torsdags, så då blir det massa mys med vännerna, städa, familjemys och jobba. Ska till jobbet strax och sedan blir det en myskväll efter jobb.

Hade en jätte mysig kväll i går med tjejerna på pinchos, måste göras om!

TOMTEN VAR HÄR

'' Hörde att ni inte hade en så bra jul, men en tomte ska ni få''

Hur underbara vänner kan man ha? Ni vet de vännerna man kan få som ger och bryr sig om er mer än sig själva, och som vill er mer gott än någon annan.. Just en sådan vän har vi. Anton tyckte att vi skulle få en tomte i år med, så när jag och Jonatan kom upp i från tvättstugan så stod Johanna och Anton vid dörren och överraskade oss med tomte förklädnad, och ja tomten hade med sig en säck, haha.  OCH GISSA VAD VI FICK, den nya apple TV, helt sjuk.. Ingen är gladare än oss!

Tack världens underbaraste!

KUNGSMÄSSAN

Igår blev det en mysdag med Johanna på kungs med god mat och mys på Kungsmässan efter jobbet.. super mys.

Satte oss och käkade på linneas och hade det skönt i lugn och ro med god mat och en massa tjöt. Kollade även efter en tjocktröja, men kräsna Jeffa hittade inget.

FRUKOST MYS

Idag firar vi sovmorgonen med att inviga av min nya smoothie maskin. Älskar den! Fick den i födelsedagspresent av Jonatan!

lexington jacka

Min nya jacka.. 

Blev helt förälskad i den så fort jag fick syn på den. Malin jobbar ju på lexington och hade köpt sig en egen fast i en annan färg, blev helt förälskad och var tvungen att köpa den då den var på mellandagsrean !

//lexington jacka beige - lexington freeport//

2017 här kommer jag

Igår vaknade jag av klockan ringde, fy vad jag sovit dåligt. Efter en snabb frukost så blev det att pw ner och möta Malin. Gick en promenad och tjötade och jag fick äntligen anmäla mig till nya kurser. För er som inte vet så ska jag börja höja vissa betyg, vill minst ha ett B, känns onödigt att höja sig från D - C tex.. så nu blir det tufft med plugg i både svenska  och engelska innan jag börjar läsa vidare förmodligen. Heja mig!

Upp