JEFFA WESTLUND

DEN DÄR TRÖJAN

Den där tröjan man kollat på och plötsligt hittar man den på REAN FÖR ENDAST 30Kr, ja ni läste rätt!

Har verkligen varit jätte dålig med att uppdaterat då jag har jobbat heltid och pluggat bredvid med, så har haft fullt upp.

DOGGY

EN FAMILJE MDDAG

Idag blir det en mysig dag, har precis varit ute med mamma och pappas små sötnosar, saknar de så efter jag flyttade hemifrån för några år sedan. Idag blir det ta ikapp med hela familjen och julklappsleken då vi var sjuka i julas ju, så nu äntligen, nästan tre månader senare så ska vi kriga om klapparna, haha!

 

KÄRLEK OCH MAT

Japp, finns det något bättre att avsluta en kväll på? 

Kärleken är här och kräftorna står på bordet, nu blir det mumsa i sig dessa godingar och sedan blir det soffmys.

MYSKLÄDERNA PÅ

Japp, ligger hemma med halsfluss sedan i Onsdagskväll och mår lite sísådär.. Har varit riktigt lugna dagar med säkert fem filmer och en tvättmaskin igång, haha. Sovit och sovit och snart är jag på barnan igen.

INSTAX MINI 8

Har helt glömt av att visa er min nya lilla leksak som jag köpte förra veckan, grymt rolig faktiskt. Du tar ett kort och sedan så skrivs det ut direkt, dyr leksak men rolig.

Instagram i din vardag och på ett kort..

''Fotografera mera! Fuji Instax Mini 8 är en snygg och lättanvänd direktfilmskamera som garanterat får dig att knäppa fler bilder! Fotografera allt från vardagsäventyr till festligheter, och få bilden framkallad på studs!''

URSÄKTA RÖRAN

Just nu vet jag inte riktigt var som händer med min domän, men lite rörigt och hoppande inlägg är det just nu, gör allt jag kan för att få löst det.. blir så trött!

GIRLS TIME


 

THE PERFECT NIGHT

 

Igår blev det en lugn dag med frukost i skogen och husvisningar.. Om någon bara kunde förstå mig när det gäller hur mycket jag vill bo i hus och inte lägenhet, så stressigt att jag håller på att gå under. Köpte mat genom Willys hemsida för andra gången och gud va smidigt.


Blev en helt underbar kväll med tjejerna med Spel snack och gott, självklart så kändes kvällen lite extra bra då jag vann spelen, ja ni hörde rätt, jag är verkligen världens sämsta förlorare, haha!En perfekt Lördag efter en tuff vecka.

pancakes breakfast

Japp, i morse tillbringade jag mer än fyrtio minuter med att läsa fakta om pannkakor i sängen medan Jonatan sov, haha. Fick så sjukt massa tips om hur man ska ha pannkakor i ugnen innan servering för att få den godaste smaken och perfekta värmen på alla innan man njuter till fullo. Läste även att man kunde lägga i soda vatten eller öl ( 2dl ) istället för all mjölk, vilket jag definitivt måste prova någon gång då jag är pannkaksfantast, får väl testa och säga till er hur det blev.

FRUKOST DRICKA

Japp, nu har man mått sådär i några dagar och nu blir det en ordentlig frukost i test, mums!

HEMMADAGAR

Fy va tråkigt det är att vara sjuk.. Japp legat med magsjuka nu igen eller jag hoppas att det är det i alla fall, kan vara så att jag blivit dålig av något jag ätit med.  Fick åka hem ifrån jobbet i går och sov hela dagen igår, vaknade en timme och somnade om och sovit hela natten plus lite till, det var precis vad kroppen behövde nu.

X antal filmer och soffhäng blir det för mig nu.

FOOD DREAM

Igår blev det upp tidigt för att jobba ett kortpass i simhallen och sedan så hade jag lite av eftermiddagen ''ledig'', vilket jag njöt till fullo av. Käkade med Johanna, kollade i butiker, fick köpt mig en as fin tröja och hann förberedda mig för skolan som började i går eftermiddag, japp ni hörde rätt, nu ska det börjas plugga. Jag kommer plugga i tio veckor, men ändå jobba hundra procent samtidigt. Sedan får vi se hur jag tänker efter sommaren, men går på en fast-tjänst efter sommaren som det ser ut nu. Har haft så mycket nu verkligen.. Letat, budat och kollar hus, skolan har börjat och jag har jobbat dubbelt, SÅ SANNINGEN ÄR att livet har kommit ikapp lite, och då blir tyvärr bloggen i andra hand. Men nu har vi ny dator, internetet är fixat och jag är redo för ett riktigt blogg år!

Upp