JEFFA WESTLUND

Zoies dop

Jag vet att det blev extremt dåliga bilder på presenten men här är vår dop present, haha. Vi köpte ett jätte fint dop halsand, värme gossedjur som hon kan ha på magen när man får ont, växtvärk eller bara vill ha lite värme, en jätte fin klänning och en matchande ''lurvig'' jacka som hon kan ha till.. ÅÅh blir så sugen själv på att köpa saker till mina framtida barn, men lite svårt när det är ett långt TAG kvar haha. Jag agerade fotograf och här är några bilder som ni kan få tjuvkika på.

Här har vi hela den fina familjen. Älskar att fota förberedelserna innan allt händer, man kan fånga så himla mycket på bild då.

Jätte vackert dop och jag hade hoppas på att ni kunde se glädjen genom bilderna men tyvärr så finns inte tiden till att redigera bilderna och välja så det fick bli en liten tjuvkik såhär i stället.

Vilket ställe!

 

Landade säkert men sent, landade runt tolvtiden så det var bara hem och sova och göra sig redo för morgondagen..

Dagen där på blev det såklart sol och bad, och gud va skönt det var, värmen, solen, vattnet, maten aah allt egentligen. Älskar verkligen Spanien, just Torrevieja är mitt andra hem då vi åker ner varje år till lägenheten och allt känns som ''hemma''.På onsdagskvällen så drog vi oss mot ett av mina favoritställen här nere i Spanien, la torre tror jag det heter och varje onsdag och Lördag spelar saxofon-killen och han kickar kan man lugnt säga!

Det blev inte en, inte två och inte heller tre drinkar som beställdes in, haha! Kvällen slutade med att jag Isabelle och Jonatan badade nattebad i poolen och sen var det daggs att tagga att killarna kommer ner dagen där på.

SOL OCH BAD


Hur fint ser inte detta ut då?

Vi flög med kvällsplanet, och ja vi fick åka längst solnedgången, så fint!

Vi har det hur bra här nere som helst. Mat, sol, värme, lite mer sol och en massa gott.. Har varit så brutalt dålig på bildfronten då jag filmat för det mesta, haha. Internetet är igång nu och jag är taggad för dessa två veckorna som är kvar till tiotusen!

Upp