JEFFA WESTLUND

Solens strålar

Är på jobbet nu och Gud vad trött jag blir av värmen, men den är underbar!
Idag efter jobbet blir det förmodligen upp till sjön och bada. Någon som vill med?

S som är summerburst eller sommar?

Blev en liten blandning när det gällde outfiten, hehe.. Halva dagen hade jag hatt och halv dagen bestämde jag mig för att inte ha det då jag ville kunna dansa utan att tappa den..

Klänningen är ny och jag kan säga att jag är kär på riktigt, älskar den.. perfekt till fest och vardags, vad tycker ni?

 

ALLT DET ROLIGA KÄNNER MAN AV

God morgon..

Idag känns det i kroppen, är trött som jag vet inte vad.. ska iväg och jobba nu, men ska uppdatera så mycket jag kan ändå! 

Har ju fått problem med mitt knä för er som inte vet det, så går hos sjukgymnast två gånger i veckan och nu kan jag säga att jag har ont efter summerburst.. Fick en massa tips om doktorn hur jag skulle göra när det gällde detta, men men är så sjukt glad att jag inte missade detta, hela Ullevi gungade och jag gungade efter!

 

Oslagbart

Lite mer bilder från summerburst!

Så skoj att vi ändå fick lite mer bilder där inne än med bara mobilerna.. säger inget mer än njut av bilderna.

SUMMERBURST

Summerburst 2016 och herre gud vad jag har haft det bra!

Har haft kanon väder och en massa roligt med mina tjejer.. Både tjejerna och kilarna. Började fredagen med föra med en massa gott och skoj.

 

En ny dag!

Idag är det morsdag och det ska jag fira med min fina mamma och med Jonatans mamma.. Blir en sväng till bådas familjer, mys!

men just nu sitter jag och käkar pizza med Malin, Johan, Jennifer och Jonatan, så välbehövligt.

 

Lugn kväll

Kom precis hem ifrån en härlig dag i Göteborg, glasskäk och foto med Malin och Jennifer, super mysigt.. Sitter nu vid datorn och ska ladda över bilderna och sedan ta mig ett bad, idag blir det en lugn kväll här hemma!

BEA EXAMEN

Min syster är så grym så hon har tagit examen från sin högskola, och dessa godingar fick hon, övervägde om jag skulle tagit dom själv, haha!

God morgon

Idag är den ända dagen på hela veckan som jag har ledigt, och det blir göteborg på det och sedan ut och fota lite.. mys!

Tanken var att jag skulle jobba idag men det blev inte riktigt så.. hör av mig senare.

TBB brunch

Tbb brunch med Malin på linneas, helt okej käk faktiskt, är helt kär i stället!

Grillkväll

Fredagskväll var oslagbar, så mysigt att hinna ta ikapp lite tid med vännerna, sjung, käkade och hade det hur trevligt som helst!

En dagsfylla?

En bättre Fredag..

I fredags efter jobbet kom jag hem så träffade jag Malin och Malin som kom hit, roligt att få visa lite nu när lägenheten är omgjord och så..Tapeterna är på plats och utegruppen är ute! 

Hade det roligt och tjatade en massor. Senare på kvällen kom ett helt gäng med människor hit, hade riktigt roligt faktiskt!

 

Morgon

God morgon godingar! Vaknade i för en liten stund sedan ( hade hoppas på att vakna senare då jag jobbar som en galning och hade behövt all sömn som det bara går. Aja, nu blir det kolla lite serie och hoppa in i duschen innan jobbet.

 

Mitt helt egna rosa träd!

Hur glad tror ni jag är? Detta underbara träd står bak på min trädgård, och ja jag är överlycklig!

 

Nu är kameran tillbaka och jag jobbar sju av sju dagar, men jag kommer ha med mig kameran så mycket som möjligt och jag kommer uppdatera så mycket jag kan.

Upp