JEFFA WESTLUND

Ensamtid

Idag har jag bara tagit det så lugnt man kan.. somnade och sov i fyra timmar så fort jag kom efter jobbet då jag har varit helt slut, inte smartaste jag gjort då jag inte kommer somna sedan, haha!

Väntar nu på att min fina älskling ska komma gem så vi kan gossa ner oss framför Tv och bara mysa! 

MIDSOMMAR NATT

Trotts att jag legat dålig och mått sådär så blev det en midsommar med sol och skoj.. egengjorda kransar, god mat och härligt sällskap, tog dock inte så mycket bilder på kvällen, men här är lite bilder under dagen, så mys!

Sol värme och semester

Som jag längtar! Solen värme och semester, det vill jag ha nu nu nu. Midsommar har varit kanon. Dock har jag legat sjuk så är helt slut ändå men nu är det inte lång tid kvar innan det är semester. Nu hoppas vi bara på värme och sol.

Marmor

Måste verkligen bara säga det, är så tok glad att jag köpte mig denna ur snygga ''kavajen'' när den väl fanns kvar, såg att det säljer ut liknande men tycker inte alls de är lika snygga.. så ovant att se mig i brunt hår igen, haha är verkligen så blond man kan komma till nu..

Det senaste

Har det senaste gjort allt och inget, jobbar hur mycket som helst, varit uppe i Örebro och kollat på när Johanna tog studenten, varit på tjejkväll, Ullared och en massa annat skoj. Idag blir det att Jessica ska fixa mitt hår så jag får i ordning på det innan midsommar, längtar!

Här får ni lite bilder från dagarna

En ny favorit

inskaffade mig detta ursnygga ''sommar''skal som jag blev tokkär i..  hur snyggt var det inte, älskar dock mitt som jag har nu med, men nu till sommaren kommer det vara så fint med lite färg!

i Malins soffa

Nu har vi kommit hem från ullared och gud va lite folk det var, haha super skönt ändå.. snart blir det att åka och göra mina fransar  som är katastrof. Ska bli så skönt!

Mot ullared

idag gjorde jag världens tabbe.. åkte till  jobbet jätte tidigt i morse,.. höll på att dö av trötthet, och tro det eller ej men jag fick höra att jag hade studiedag, blev så lack!

 

aja blir  ullared i dag med Malin i stället.. heja heja

Värmen tar kål på mig

Om jag är trött, är ni?
Är helt slutkörd. Jobbade tidigt idag och värmen har tagit kål på mig. Sov dåligt i natt och kom knappt upp, men efter en massa koffein och god mat så kom jag igång. Men total däckade när jag kom hem sedan igen.. Vad är det med mig? Kanske håller på att bli sjuk, värmen eller bara trött. Aja.

Nu sitter jag och min fina kille i soffan och käka god mat nu när vi tagit paus i den stora städkvällen. Längtar till helgen nu!

Upp