JEFFA WESTLUND

Min vardag

    

Sämst uppdatering. Ja vet!
Har verkligen haft fullt upp.  Massa uppdatering är påväg. Men några av mina vardagsbilder kommer här. Kameran har varit paj så mobil bilder fick det bli, hehe.

frozen YOGHURT

idag blev det en mysig dag med mina två tjejer och frozen, biltripp, mys här hemma och massa prat.. så mysig dag!

FRANSAR

Gjorde mina fransar för mer än en vecka sedan, och är fortfarande lika nöjd!

Någon av er som gör fransar? tips på bra salonger? Gör själv mina på en salong i Göteborg som heter lily garden, går lite upp och ner om hur resultaten blir.

Morsning

 

Tjejen på topp är taggad och glad idag. Idag blir det packa upp och sedan kommer förhoppningsvis Jennifer och Malin hit. Blir kanske att vi åker och käkar någon glass någonstans, eller aa ska försöka få med dom på de, hehe.

Ligger nu i sängen och funderar på om jag ska gå upp och laga frukost eller inte. Orkar egentligen inte, ligger nig i sängen en liten stund till. För övrigt så är jag väldigt ljushårig nu. Är så talanglös så jag sparade bara två bilder sedan jv färgade de, och ja jag sparade de i svart vit. Ska försöka få lite bilder så ni får så mitt nya "Barbie hår"

Nyinflyttade

Hej, vet att jag har varit sämst med bloggningen, men har haft mina anledningar. Först har jag haft det jobbigt privat, sedan har jag varit i Spanien och nu har vi flyttat. Men nu börjat allt flyta på igen och då kommer datan upp!

Flytten kan varit det värsta jag varit med om. Alldrig varit så besviken i hela mitt liv.. Kom hit och det var inte städat NÅGONSTANS. Det log grejer kvar i skåpen, mat i kylen, smutsigt överallt ect. Så himla dåligt. Men efter 10 timmar, inget krydd... städning börjar de äntligen kännas lite bättre. Så underbara vänner har jag som hjälp till med allt också!

Nu är det bara invänta tapetseringen som ska göras i hela lägenheten och sedsn kommer jag nog stortrivas här, känns så. Lägenheten är större än de vi haft innan, trädgård med en terass och ett litet körsbärsträd och sol från för till eftermiddag, och de bästa av allt är sovrum och inget snedtak, gladare tjejen ever!

i sol och värme

Hej solstrålar!

Förlåt för så extremt dålig uppdatering.. Har bara varit ledig och haft semester nere i Spanien och nu när jag kommit hem så har det blivit stenhård packning då vi flyttar i morgon, så skoj!

Här har ni några bilder ifrån resan, inte mycket men lite.. Hade runt 22 grader varje dag och gud vad skönt det har varit med ledighet!

Upp