JEFFA WESTLUND

Lunch dejt med Fina vännen

Lunchade här hemma med Malin, hon kollade hur jag bodde och vi tjötade lite innan hon drog.

Nu ska jag åka och träffa min lillkille som jag saknat så!

GOD MORGON FINASTE LÄSARE

Sitter nu i sängen och kollar lite på datorn, vårat internet är slut igen!

Asså har aldrig hatat eller ogillat 3 men nu kan jag vara en levande exemplar på hur han blir lurad av tre!

Blir så sjukt irreterad..

 

Ska blogga lite nu och sedan ska jag klä på mig och fixa mig lite, sedan blir det Kungsmässan med min saknade Malin som kommit hem från London inatt, inte avis alls eller så. Just nu är även en kille som ska kolla genom spisen och så här hemma.

SEN IKEA KVÄLL

Gårdagen tillringade jag först på sjukhuset, sedan så stack jag och hämtade Jennifer, efter det så åkte vi hit och fixade i den nya lägenheten, helt sjukt at jag flyttat, kan inte fatta det!

Efter det så körde vi till Ikea och handlade en massa fina saker, typ tredje gången jag var på Ikea denna veckan, haha.

Körde sedan Jennifer till Anneberg och sedan så blev det en sen hemgång hem till min kille och lägenheten. Har verkligen haft fullt upp de senaste, vilket jag inte ska ha, utan känner att jag egentligen bara behöver vara hemma och stressa ner. Aja i vilketfall så har jag fått väldigt mycket gjort de senaste..

Hej Underbara läsare

Blir så glad av att se att jag fortfarande har kvar er trotts den sämsta uppdateringen..

I Lördags så var sista kvällen och sista ruschen, sedan så blev jag jätte dålig så tillbringade hela sista natten på akuten. Kom hem på natten och sedan blev det en tidig uppgång då vi satte igång med flytten. Hade mina helt underbara vänner som hjälpte till med flytten, vänner mer värt än guld!!

snapchat emojis meaning

Undrade "vad gör emojis betyder på snapchat?" Emojis visas bredvid snapchat kontaktnamn och har följande betydelser:

 

 

🌟 Gold Star - Någon har spelas denna persons snaps under de senaste 24 timmarna.De måste ha något intressant att visa.

💛 gul hjärta  - Du är # 1 bästa vänner med varandra. Du skickar de flesta fäster med den här personen, och de skickar mest snäpper till dig.

❤️ rött hjärta - Ni har varit # 1 grundramar med varandra i två veckor raka.

💕 rosa hjärtan - Ni har varit # 1 grundramar med varandra i två månader raka.Engagemang!

👶 baby - Du blev bara vänner med denna person.

😎 ansikte med solglasögon  - En av dina bästa vänner är en av sina bästa vänner. Du skickar en hel del snaps till någon de också skickar en hel del snaps till.

😬 Grimasera Face  - Din # 1 bästa vän är deras # 1 bästa vän. Du skickar mest snäpper till samma person som de gör. Awkward.

😏 smila Face  - Du är en av sina bästa vänner ... men de är inte en bästa vän till dig.Du behöver inte skicka dem många snaps, men de skickar dig en hel del.

😊 leende ansikte  - En annan bästa vän till dig. Du skickar den här personen en hel del snaps. Inte din # 1 bästa vän, men de är uppe.

🔥 Fire  - Du är på en Snapstreak! Du har knäppte denna person varje dag, och de har snäste tillbaka. Ökar med antalet dagar i följd.

💯 Hundred - 100 Dag Snapstreak. 100 Emoji visas bredvid elden när du knäppa fram och tillbaka med någon för hundra dagar i rad.

 

snapchat emojis meaning , snapchat uppdatering, snapchat uppdatering 2015 ,  symboler på snapchat

Packa

Packar för fullt.. förlåt för sämst uppdatering, blir lite sisådär med inlägg.. ibland blir det en bloggbomb och sedan inte, haha.

Packar städar och packar är mina dags sysslor. På söndag blir det flytt, och sedan så ska jag ha bloggen i prioett!

COLOR SHOW

Köpte detta naglack nere på ica. Trodde det skulle vara kanon snyggt, men det visade sig vara lite nja.. men men, fina höst färger blev det i allefall.

Packa, tvätta, paradise hotel och mys

Tvätten har bestått av Packa, tvätta, paradise hotel och mys med finaste killen. Är ledig denna veckan och ska bara packa och allt iför Söndag då vi flyttar från denna staden till en annan. för övrigt så är jag så galet glad att datorn blev så bra.. strax så börjar paradise hotel igen så vi hörs av.

Dekorplast före efter

Sitter nu och har precis Pysslat med min fina älsklig. Vi fixade mobilen och med datorn med dekorationsplast, så fint blev det!!

här fåår ni lite bilder..

Marmor inredning, marmor filmplast / marmor dekorplast allt med marmor är kärlek i mina ögon nu!

FREDAG MED FESTLIGHETER

Ifredags blev det en spontan utgång och förfest hemma hos Marcus och Natha, hade hur skoj som helst.. bjuder på lite dåliga bilder under kvällen..

SUN IS UP

ligger nu i soffan och väntar in Jonatan, han har köpt en båtmotor till båten, så idag blir det upp och fiska och ha det gott!

 

ÄNTLIGEN

god morgon fina läsare. Jag vet att uppdateringen har varit fruktansvärd. Vårat internet har varit slut och de tog några dagar innan vi fick nytt nu över helgen. Men nu är jag tillbaka med en massa roliga nyheter och bilder. Ligger nu i sängen och njuter till Max att detta är min sista måndag i Göteborg för min del! Så himla taggad på att flytta nu så att det är galet!!

Stranden

Har precis kommit hem från denna nderbara strand!

så otroligt fint var det, helt underbart med de blåa vattnet och med de 30 graderna vi haft idag.

Ska vila upp mig nu och sedan ska jag städa i ordning lite och kolla igenom vad det är jag shoppat.. kan lägga ut lite bilder till er sedan. Ikväll blir det minigolf, och jag ska gå all in för att vinna.

SENASTE DAGARNA

Igår var en väldigt molnig dag som jag sa, men det var varmt. Vi passade på att njuta till max, gå på köp centrum, marknad i torrevieja, gjorde naglarna, kikade i stånden.

naglarna blev såhär, tvär nöjd, valde att fixa till de med matt och lite spettsigare än vanligt..

i våran bil tripp så åkte vi runt och kollade lite se värdigheter..

och självklart.. Marknaden!

Spanien levererar som alltid..

Hittills har Spanien varit helt underbart, haft runt 30 grader varje dag.. i går var det dock regn och molnigt, men det sprack upp direkt sedan igen.. 

Haft tagit det lungt, ''chillat'' och bara njutit av semestern.

NY INKÖPT, SPANIEN

Inskaffade mig dessa helt underbart snygga vinflaskorna, lite läskiga men coola som få flaskor kan vara. Man vänder som så skiftar de färg, köpte guld silver och broms.. så nöjd. Såg en sådan här hemma hos min syster för första gången, bestämde mig redan då att jag skulle köpa med dessa hem nästa gång jag reste utomlands ( då det finns i utlandet ). Köpte dessuutom denna ur snygga elefanten och armbandet på Marknaden i går.. så nöjd!

Åkte sedan till ett annat köpcentrum som ligger en liten biltur härifrån, fick köpt lite, bland annat de ni ser på bilderna, halsband, läpppenna, perfym och en ursnygg svart klänning som man kan ha till både vardag och fest!