JEFFA WESTLUND

NU SÅ

Hej bloggen.. 

sitter hemma nu och väntar på att Anton och Jonatan ska komma tillbaka! i morgon blir det halloween för min del. så taggad. ledsen att jag är så seg här på bloggen.. varit sjuk och haft fullt upp.. men nu så!

YESTERDAYS fun

Igår var det en kanon dag, har som alla andra på skolan ''höstlov'', känner mig som ett barn igen.

Åkte in till Göteborg, fixade naglarna och kollade efter något att ha på sig på halloween på buttricks.

super nöjd med naglarna!

HÖSTSNUVA

Ligger nu i sängen och har också fått denna höstsnuvan som de flesta har nu.. då mitt immunförsvar är sämst så ligger jag just nu sängliggande..

I morgon är tanken att jag ska jobba och sedan hem och bara ta det lugnt. 

 

Fredags så hade vi hemma lite folk som kom och ''våldgästade'', så mys ändå nu när vi bor så nära kompisarna. Vi kollade film och tjötade.

Lördagen i går var händelserik, Vaknade, gjorde fransarna sedan åkte jag och var hemma hos mamma och pappa en stund med min syster. Efter det var det hem och fixa sig inför oktoberfesten som vi var på. Hade hur skoj som helst, tråkigt bara att jag var så förkyld. Bilder kommer.

Pläd GALEN

 

Finns det några saker som jag är helt fast för, kan köpa hur mycket som helst och som jag tycker är värt pengarna så är det alla dessa filtar / plädar som jag har hemma, här är två av mina favoriter! så underbart att ha nu när det kalla kommer.

Filt , Pläd , höstmys , vinter filt , Ullared pläd 

STORM

Ligger nu i sängen med datan i knät, håller bokstavligen på att frysa till is.. Nåot har hänt med våran värme så vi har 15 grader innomhus, seriöst, 15 grader!

Försöker kolla på det senaste avsnittet av VD också, men tack vare vädret så funkar inte internetet så bra.. håller det på att bli storm eller?

 

Idag har jag varit lärare för 3orna, varit mycket men väldigt roligt. Ikväll är tanken att jag och Jonatan ska till hans bror som fyller år idag.

snapchat emojis meaning

 

 

🌟 Gold Star - Någon har spelas denna persons snaps under de senaste 24 timmarna.De måste ha något intressant att visa.

💛 gul hjärta  - Du är # 1 bästa vänner med varandra. Du skickar de flesta fäster med den här personen, och de skickar mest snäpper till dig.

❤️ rött hjärta - Ni har varit # 1 grundramar med varandra i två veckor raka.

💕 rosa hjärtan - Ni har varit # 1 grundramar med varandra i två månader raka.Engagemang!

👶 baby - Du blev bara vänner med denna person.

😎 ansikte med solglasögon  - En av dina bästa vänner är en av sina bästa vänner. Du skickar en hel del snaps till någon de också skickar en hel del snaps till.

😬 Grimasera Face  - Din # 1 bästa vän är deras # 1 bästa vän. Du skickar mest snäpper till samma person som de gör. Awkward.

😏 smila Face  - Du är en av sina bästa vänner ... men de är inte en bästa vän till dig.Du behöver inte skicka dem många snaps, men de skickar dig en hel del.

😊 leende ansikte  - En annan bästa vän till dig. Du skickar den här personen en hel del snaps. Inte din # 1 bästa vän, men de är uppe.

🔥 Fire  - Du är på en Snapstreak! Du har knäppte denna person varje dag, och de har snäste tillbaka. Ökar med antalet dagar i följd.

💯 Hundred - 100 Dag Snapstreak. 100 Emoji visas bredvid elden när du knäppa fram och tillbaka med någon för hundra dagar i rad.

 

snapchat bebis, snapchat gult hjärta, snapchat emojis meaning , snapchat emojis , snapchat meaning

Slutkörd

ligger nu i soffan och är helt slut. Jobbarjobbar o jobbar. Idag ska vi fixa badrummet och lite så. Hör av mig om en stund

Todays facelook

 God morgon bloggen..

Söndagar, alla dessa söndagar. 

Igår så åkte jag och Jonatan till Tobbe och Sandra och käkade taccos och hade det sjukt mysigt hemma hos dom, sedan stak vi vidare till ''escapehouse'' där vi blev inlåsta och skulle genomföra ''prisonbreak''. Hade så sjukt roligt. Man fick en timme på sig att lista ut hur man skulle bryta sig ut.. vi lyckades med ynka 14 sekunder kvar.. haha, men de mesta var bara tur.

 

Idag så ska jag åka och träffa min lillkille senare, sen ska Jonatans föräldrar komma hit och då ska vi käka och bara ha det gott.

TULLEN MED MALTESEN

Igår firade vi lite att Malin har kommit hem ifrån Malta nu över helgen, så roligt att träffa henne igen.. Hon lever drömlivet 2297.8 mil här i från, så glad för hennes skull. Vi käkade och hade det gott på Tullen och sedan drog vi vidare och hade det super mysigt ute med alla goa, glada fredagsmänniskor. Ska helt klart försöka komma ner till henne och se hur hennes liv är där nere nu, har tyvärr inte blivit av än.

KÖP HÅKAN HÄLLSTRÖM BILJETTER

håkan hellström biljetter , håkan , håkan hellström biljetter 2016 , köp biljetter till håkan hällström

Vill du köpa biljettern, gör det Här!

Sitter nu i kön till håkan biljetterna..  ''Just nu befinner sig 95 000 personer i kön! Hade det varit en fysisk kö hade den slingrat sig hela vägen från Ullevi till Lerum och tillbaka!''  Så vi får väl se hur det går med de.

JOBBTJEJEN

Vaknade idag och Jobbat hela dagen, två pass på raden.. 

så kom hem för en stund sedan, sedan så kom Mathilda och jimmy hit nyss.. så nu blir det tv mys och tjöt.

MATMYS MED VÄNNEN

Igår var jag med Jennifer hela dagen, åt och hade en mys dag.

Gick även förbi gottegrisen som brann ner här om natten, så sjukt att vi inte vaknade.. haha.

FISKEDAG

Igår stack jag Jennifer, Jonatan och Matte och fiskade, hade en suer mys dag!

Hade som tur va med mig kameran. Låter bilderna tala!