JEFFA WESTLUND

JUST NU

Blir det en mysig kväll framför TV:n med Jonatan och Anton, Mat och gott. 

COZY

Äntligen har mina fina ljusstakar kommit, passar så fint ihop med resten av alla fina julsaker, älskar detta med mässing och glas, så kär!

mässing ljusstalke , markslöjd gladstjärna , glas ljusstake , cozy ljusstalke , jul inspo , jul inspiration 

FINA TJEJEN 20 ÅR

I lördags så firade vi fina Natha som fyllde 20 i går, hade verkligen super roligt. Gick ut och käkade och sedan blev det en ute kväll, dock somnade jag Mathilda och killarna runt halv 6 på morgonen, vilket satte sina spår.. men hade en kanon kväll. Grattis igen gumman.

GIVE ME CHRISTMAS NOW

Ååh saknar julen mer än någonsin nu! helst då jag jobbar i en lampbutik. Nästa helg är det ju första advent, och då kommer julgranen upp!

JUST NUJobbar nu och gud va trött jag är, går i vågor med hur mycket det är att göra. I morgon är det black friday på jobbet så då blir det fullt ös! I helgen blir det pepparkaksbak, julpynta och ullared förhoppningsvis! ska även ladda kameran så ni kan få lite kamera bilder också.
 

till våran balkong

Håller på för fullt att få det fint ute på balkongen, och god väg är vi på väg, fått hem ljusslingan och hängt upp den, köpte en blomma nu snabbt innan jobbet och nu börjar vi få i ordning på det mesta!

TVÅ ÅR

Har helt och hållet glömt av att visa vad jag fick i tvåårspresent av Jonatan. Hade egentligen sagt att vi inte skulle ge varandra nått, men Jonatan  överraskade mig med rosor och en tavla jag har blivit kär i sen en tid tillbaka! varje gång jag ser tavlan hemma nu så ler jag, så glad!

new in

Beställde hem dessa ursnygga ljushållare, helt kär!

De passar perfekt till mina adventsstjärnor från markslöjd, så glad är jag, har velat ha det länge men det har varit slut överallt.

iphone 6s

Min nya älskling!

Nu i veckan så beställde jag hem en guldig iphone 6s, men det blev den svarta istället. Gillar egentligen den guldiga färgen mest, men känns som att alla har den, så den svarta fick det bli..

iphone 6s , iphone 6s svart , iphone 6

JULSKINKA

Direkt efter jobbet så åkte jag hem och gud va trött jag var, så mycket nu. När jag kom hem så stod jonatan och gjorde våran första julskinka! så roligt att fira jul, pynta och allt själva nu inför julen..

Övernattning

Igår sov lilla vovven över hemma hos oss. Så mysigt mer djur, hade dock inte skaffat mig något djur själv än. Får räcka med att hundarna får hänga med och övernatta någon gång ibland.  så mysigt med frost nu, äntligen lite julkänsla!

Började dagen idagmed att vakna i panik få mitt alarm inte sattes igång i morse, uppdaterade telefonen under natten och då stängdes tydligen alarmet av. Bra att veta! Kom inte sent till jobbet utan hat aldrig varit så snabb dom jag var i morse, från och med att jag gick upp tills jag var på jobbet tog mig endast 15 minuter, och de kan jag säga er gick snabbt!

JOBBA

Började precis jobbet och är så sjukt trött.. Idag jobbar jag stängning som vanligt och sedan så blir det hem och laga mat och ta det lugnt. hörs senare

BAD TIME

Helgen har varit hur bra som helst, har fortfarande problem med bloggen, men det kommer bli bättre får vi hoppas.

Idag som har jag och Jonatan haft en lugn dag med storhandling och matlagning. Mötte anton och fixade julgran och sedan så blev det hem hit och kolla film.

SNART TIO PEPPE

SKA snart åka och gratta min fina tjej som fyller 20 år i morgon, men först blir det en liten fördrink med min fina kille.

TA HAND OM SIG SJÄLV FÖRST

Slutade jobbet precis och det blir en stund för mig själv! 

ska bada äta och vänta på att min fina kille ska komma hem. Jobbar som bara den nu för tiden. börjar tidigt, slutar sent och har fullt upp hela dagarna.

Fått massa kommentarer och frågor varför jag inte bloggat.. och jag har bloggat i två veckor utan att inläggen kommit upp, blir så arg! Har pratat med hemsidan och det ska ha löst problemet, så  nu ska bloggen hållas uppdaterad.