JEFFA WESTLUND

TV

Ligger nu i soffan med min fina älskling och kollar efterlyst, haft en jätte mysig dag med mit hjärta. Jobbat och sedan så lagade vi två mat, sedan har vi varit på taket och nu blir det mys. 

EN LEDIG DAG

(Gamalt inlägg som inte kommit upp på bloggen)

Idag har jag haft en kanon dag, städat, lunchat med systern min och sedan så har Malin kommi hit och kollat serie och tjötat. Vi åkte även och kollade på cykel till henne. Haft en kanon mysig dag!

HELGEN

Helgen har varit grym, trotts sjukdommar och trötthet.

I Fredags så åkte vi till sjukhuset i kungsbacka med jonatan då han förmodligen har fått körtelfeber. Efter det stack vi till Jimmy och kollade fotbollen och hade det grymt skoj, sedan åkte jag och Jonatan hem, men på vägen hem hämtade vi upp Anton så han fick känna på Göteborgslivet ännu en gång.

 

I lördags  drog vi ihop en liten kräftskiva och sedan blev det utgång, asså fett skoj, dock lite väl mycket folk ute. Löne helgen i kungsbacka är väldigt skoj då det är mycket folk, men i Lördags var det lite väl mycket, haha. Men hade så jäkla skoj!

 

PÅSKFINT

Har inte hunnit blogga alls.. 

Här om dagen så gjorde jag och Jonatan ett påskris, mitt första påskris någonsin ( sedan så blir detta våran allra första påsk hemmifrån, i vårat egna lilla lya, haha! )

Har ni gjort något påsk fint hemma? 

Själv så har jag och Jonatan inte hunnit tänka på sådant ännu så ett påskris får räcka och bli över för i år.

 

Robban 20 del s2

En av grenarna var ''hinderbanan'', hela laget skulle klara banan utan att trilla ner, att komma upp längst bort ( efter han hade hällt typ sopa och vatten på väggen, var helt klart det svåraste )

En annan gren var fotboll.. Fast man satt fast med en lagkamrat, haha, lilla jag kom ju såklart med en av de längsta i gänget, haha. Men gud vad jag skrattade när jag väl blev upphängd. Fanns inte en chans i världen att jag skulle nå marken.

Födelsedags barnet!

Bästa laget (  heja heja )Ännu en gren, byta plats på det två markerade, men allt annat skulle vara se exakt ut som det gjorde innan.

Sedan hade vi en gren som man skulle byta däck på en traktor ( och snurra hjulet ett varv innan man fick på det igen)

Vid denna grenen skulle man bygga ekat samma torn på stolpe nummer 3, men man fick inte lägga större vikter på de mindre, samtidigt som man bara fick ha en uppe i luften. riktigt skoj.

Sedan så var den grenen man fick se killarna rid på tjuren en bland de bästa enligt mig.. haha grymt rolig dag!

Sedan så kastades Robban i vattnet av Jonatan när de gick vatten barnan, haha så sjukt roligt!

Vi fick även gå in i vin rummet på ästagården, asså på riktigt, aldrig sätt ett så välgjort rum som detta!

Efter ästa drog vi hem till Marcus för att käka lite, och sedan så blev det Jimmy och utgång.

 

Solstrålar

Sitter nu på jobbet..vaknade jätte tidigt i morse igen, åt för en gång skull frukost och kollade på serie. Åkte i tid och har verkligen haft en lungn och skön morgon. Blir för övrigt så sjukt glad av att solen kikat fram igen.

Solstrålar

Sitter nu på jobbet..vaknade jätte tidigt i morse igen, åt för en gång skull frukost och kollade på serie. Åkte i tid och har verkligen haft en lungn och skön morgon. Blir för övrigt så sjukt glad av att solen kikat fram igen.

ROBERT 20 DEL 1

Robert födelsedag firade vi ju som jag skrev på ästagård, hade så sjukt skoj! 

här kommer lite bilder från dess.

EN MYSIG DAG

Malin kom och hälsade på förra veckan då vi tjötade, kollade på film och kollade cykel till Malin. Riktigt mysig dag!

Morgonen

Vaknade tidigt i morse för att jag inte kunde somna om. La mig och kollade på lite serie innan jag stack till jobbet. Sitter nu på jobbet och bet till gudarna att jag inte ska bli sjuk nu efter operationen. Förutom att jag är lite omtumlad, så mår jag bara bra!

Trött tjej

I fredags så stack jag och Jonatan hem till Jimmy på kvällen då vi skulle sova där. Tidigt tidigt på morgonen stack vi och kidnappade Robert som fyllde 20! Sedan så stack vi ner till ästagård där vi hade grenar och skoj! Självklart vann vi i det svarta laget, haha. Efter de stack vi hem till Marcus och käkade hamburgare och firade Robban lite mer. Sedan blev det för fest hos Jimmy innan vi begav oss in i dimman!

Hade verkligen en helt super helg.. Dock väldigt sliten och trött efter operationen, så mår lite halv kasst. Men men, är på bättringsvägen.

Grattis Robert

Right now

Ligger nu i soffan och ska käka frukost/lunch/middag? aa vad det nu blir.. haha.

ingen matlust alls, men får försöka få i mig lite i  alle fall..

växsjö - en kort helg, men ett minne för livet

För några helger sedan så var vi i växsjö ett gäng och hälsade på Alfred..

Vi bilade ner och förade i bilarna, sedan kom vi dit där vi packae upp och sedan drog till ett förkrök och festade loss.

Kvällen började vilt och blev ännu roligare, då vi bokat full- VIP på krogen som vi drog till, hade verkligen riktigt skoj!

Har dock, inte en ända bild på kameran i från fredagen..

 

Lördagen kändes som den längsta dagen i mitt liv, fast på ett bra sätt!

Dansade, åt tacos, sjung och snackade hela dagen och natten lång.. sov väl sammanlagt 6 timmar hela helgen, vilket var så värt.. men som tips till både er och mig, nästa gång ska jag inte glöma sovunderlag eller madrass, delade en 70 madrass med Jonatan, haha inte det goaste ;)

 

några få bilder som inte ens kan beskriva hur roligt jag hade.. bjuder vi på!

K Y G O

Någon annan som blivit lika kär i hans musik som jag? Helt såld på den, grym musik om ni frågar mig!

MUSIK I BLOGGEN

Ni som undrar.. 

Så fort man kommer in på min blogg så spelar musiken upp direkt. Den går att pausa och playa som man själv vill.. men så ni fattar vart ljudet kommer i från om ni vill pausa m.m

xoxo

Happy in bed

God dag får man nog säga nu va?

Helt underbart väder ute, blir så deprimerad av att sitta inne i detta underbara vädret. Idag har jag legat i sängen och tagit ikapp en massa sömn och knaprat tabletter, så känner mig sjukt mycket bättre nu. måste ändå säga att jag är på förvånandsvärt bra humör, trotts sjuk och den ute stängda solen.

Ikväll ska jag äta gott och njuta av denna helgen som kommer.. På onsdag blir det opration, nervös, men det blir säker bra!