JEFFA WESTLUND

INFULENSAN

Legat hemma hela veckan med infulensan tragiskt nog.. men fick hem böckerna som jag beställde om då jag ville läsa om det nu när jag såg filmen nyligen..

Är på sista boken på tredje dagen, sjukt bra är dom.. tredje gången jag läser det, då jag läst det på båda Engelska och Svenska.

NIGHT OUT

Tillbringade våran kväll på restaurangen innan vi gick på ''fifty shades of grey''. 

Filmen var helt kanon underbar om ni frågar mig, så sjukt se värd!

riktigt underbar kväll

New morning

God morgon. Idag var jag verkligen uppe med tuppen. Haha. Åkte halv sju hemifrån den nya lägenheten och hämtade Jonatans bil, och sedan till jobbet. Har en massa att göra idag, packa upp saker, hämta stolarna till baren och köksbordet, och sedan fixa internet till vårat nya lilla hem. Ååh så lycklig. Dock så stängde vi av alla element i går när vi bar upp sakerna. Så i morse när vi vaknade var vi två små istappar båda två.

Dega i sängs

Haft en jätte mysig dag idag. Köpt en massa. Riktigt lyckad dag. Nu blir det mys och sängen med finaste

LÄGENHETEN

Igårkväll fick vi nyckeln till lägenheten. Ååh så sjukt glad. På lördag blir storflytten. Igår åkte vi efter till Ikea, köpte köksbord, soffbord och lite små saker. Helt grymt snyggt blev det. Kom dock hem i natt trots jobb idag.

Idag ska jag och Bella till Ullared efter jobbet. Super mysigt!

Söndag

Dagen idag har bara sprungit förbi.. 

Vaknade och åt med mamma, pappa och Jonatan, åkte sedan och fotograferade bilen åt pappa, sedan stack vi och köpte köksstolar och barstolar till lägenheten.  ååh det kommer bli så bra, får ju Nyckeln och allt till den i morgon redan!

Mötte upp Alexander och Jimmy och sedan hem och packa en massa.

Några detalj bilder från dagen

Upp