JEFFA WESTLUND

GÅRKVÄLL

I gårkväll åkt jag Mathe, Jimmy och Jonatan ner till affären och köpte en massa gott. Vi käkade smörgåstårta och kollade film. Perfekt söndag!

BIG DREAM

Detta är verkligen min stora dröm, så se på bilderna och njut!

Har bestämt mig nu för att börja spara och planera min tripp till Norge.

En nyttigare vardag!

Köpt dessa urgulliga flaskor och sugrör som gör både min morgon, samt Jontans morgon mycket enklare. Så sjukt smarta. Gör smoothie på morgonen och häller upp i flaskor som vi sedan ställer i kylen. Super enkla att ta med eller så är det bara att ta fram dessa och ett sugrör hemma i soffan, färdiga och klaraför att drickas!

NEW IN

Har köpt lite nya saker de senaste, bland annat dessa. Jag är så förälskad!

Helgen

Fredag

Vaknade upp och åkte in till stan och fixade lite, åkte hem och städade Hela lägenheten. Påkvällen fick vi gäster så var hemma en liten stund och sedan hämtade jag Jonatans mamma och sedan drog jag ut med Jimmy och Mathe. 

Lördag

Drog jag och Mathe ner till Kungs för att köpa en klänning och smycken medan Jontan var hemma och sov. Degade mest hela dagen och sedan var vi några styckna som drog ut där på kvällen.

 

Söndag

Jag ställde klockan och så åkte jag och Jennifer in till sista dagen på Liseberg. Fick en massa biljetter av Elina som vi använde. Hade verkligen en sjukt mysig dag med massor av skratt och skoj

 

Ombre

 

Bilderna igenom kameran blir så orättvisa, de ser fläckigt och oranget ut! Dock blev det lite fel med luggen då vi färgade den som den visas på bilden och inte hur jag har den annars, haha. Ser mer ut som att jag slingat håret i ljusare brun i verkligheten.

 

 

En kväll hemma skadar ingen

Sitter nu hemma och degar i soffan och ska snart säta på TV och kolla lite, men just nu är på jakt efter en lägenhet så håller på att kolla runt som en galning.

Så seg i dag och fick nyss veta att det ska regna nästan hela veckan, vilket är fett segt faktiskt då alla mina planer för veckan pajades nu.

GIRLS NIGHT OUT

Igårkväll gick från en helt otroligt mysigkväll till en katastrof för min del.. 

Vi satt sju tjejer på john scotts och åt och drack lite sedan drog vi vidare och satt ute på en uteservering och bara tjöta en massa tjej snack om allt möjligt.

Fick åka hem (vilket inte var planerat) då jag kände på mig att något var fel. Blev som stupfull (trotts att jag bara hade druckit två cider och käkat mat). Seriöst jag blev som om jag hade druckit en halv voldka.. blev hämtad nere vid tåget i natt. Spydde påvägen hem och hemma och slutet av kvällen är helt dimmig. Kommer inte ihåg hemresan överhuvutaget, riktigt läskigt! Antagligen så fick jag i mig något som jag inte skulle fått. Men är seriöst lite rädd för att dra ut nu i Göteborg, eller dricka något typ. Mår dock mycket bättre idag och början av kvällen var verkligen kanon, saknat tjejerna från skolan.

Random bild, ååh va brun jag var, saknar redan sommaren!

HEJDÅ JULIA

I Torsdags så åkte jag in med lite tjejer till tullen i kungsbacka för att säga hejdå till Julia som åker till Australien. Hade det mysigt och kvällen slutade hemma bredvid min fina kille!

( Malins bilder )

HISSA ELLER DISSA?

Vet inte riktigt vad jag ska tycka om dessa byxorna.. snygga eller vidriga? Har så svårt att sätta fingret på om jag gillar de eller om jag avskyr dom.

vad tycker ni om ''hippie'' byxorna, haha?

INSPO

Allt på denna bilden får mig bara att tänka på roliga och mysiga stunder jag ska se fram emot på livet!

Då jag och Jonatan är på jakt efter en lägenhet igen så har jag bestämt mig för att se positivt och spara så mycket pengar och även samta på mig lite möbler m.m tills det blir av. Ska utnutja vinkvällar, solen och den mysiga miljön runt om samt skaffa mig ett jobb. 

 

Komma igång

Sitter nu i soffan och skulle behöva lufta på min rumpa och få lite saker gjorda. Har blivit så extremt lat och omotiverad till verkligen allt nu detta sista. Ska beställa hem lite kläder, boka frisörtid och städa hela lägenheten här då jag hade tänkt att försöka få det så mysigt som möjligt här hemma nu. 

För övrigt så är jag sjukt besviken på universum just nu så har inte varit så motiverad till att blogga eller ens gå upp ur sängen. Men det ska det bli ändring på. ( minst 2 inlägg ber dag). Era kommentarer gör min dag! 

 

Upp