JEFFA WESTLUND

God morgon

God morgon bloggen!

Har inte haft orken eller tiden till att ta fram datorn. ska fixa i ordning mig nu och sedan sticka till jobbet! berättar mer om helgen sedan kram 

SELFIE

Har skaffat mig en ''selfiepinne'' vilket jag är sjukt stolt över.

Kan verkligen få coola bilder med den, sjukt stolt!

Ska sätta på mig lite andra kläder, och sedan ska vi åka hem till Jimmy och käka och ta det lungt.

BROKEN

Som några av er redan vet så är min mobil helt total förstörd, så kan verken ringa, svara, smsa eller kolla något på den. Dock så ringer den upp folk och har ett eget litet liv. Orkar inte att det ska bli såhär nu när jag verkligen behöver telefonen. aja, sitter nu och ska säkerhetskopigera telefonen samtidigt som jag bloggar och käkar lite söndags godis, haha.

mys med tjejerna

Här om dagen åkte jag upp och hämtade Jennifer direkt efter jobbbet, stack sedan in till stan och åt med lite tjej kompisar. Hade verkligen mysigt, och sedan var det kul att få säga ''hejdå'' till Malin som ska flytta till Malta ett tag. Bilderna är lånade av Malin.

JUST nu

Ska strax röra mig mot bilen och åka till jobbet. jobbar bara några timmar idag och sedan så är det stenhårt hela veckan ut. Ska börja jobba jätte mycket nu, vilket ska bli riktigt skoj. Dock är det lite knas just nu med jobben och det i mitt liv, men det löser sig. Idag ska jag fixa till en mysig överaskning för Jonatan och sedan så får vad vi hinner med denna dagen. 

New in

inskaffade mig detta halsbandet här om dagen, helt kär i det!

//halsband-indiska//

Varje sekund räknas

525 949 minuter, 365 dagar, 12 månader eller helt enkelt bara ett år sedan vi började vi våra liv i hop!

Jag är så lyckligt kär idag och jag älskar dig av hela mitt hjärta och lite till. Om bara ord kunde beskriva mina känslor för dig så hade du förstårr hur mycket. Under detta året då det har varit ''vi'' så har vi fårr uppleva så himla mycket tillsammans, lärt oss av varandra och också fått bekräftat att rött och rosa kan höra i hop oavsätt!

Om jag skulle skriva ner mina känslor till dig så hade det inte ens fårr plats i en bok. Du är den för mig och jag den för dig, tillsammans är vi lyckliga och jag kommer vara lycklig tills jag dör, så länge jag har dig vid min sida. Jonatan Simon Öjersson du är mitt allt och kommer alltid att vara det.

November

Nu är hösten här! Tända ljus, fika på stan, varma filtar och en massa mys med min fina kille. Ser verkligen ifram emot veckan som kommer. Ska fira årsdag med min fina kille, jobba och ha en liten ta ikapp vecka med film och mys. Idag var vi och träffade jonatans härliga släkt. Blev dock inte så länge då jag blivit dålig. Så nu ligger min underbara kille klappar mig på magen och strax ska vi dra oss till sängs. I morgon är en ny dag med nya förväntningar

Halloween

fick inte ens bild på hälften av alla människor som jag var med på Halloween, men dessa hittade jag på min Kamera idag. Hade en riktigt skoj halloween då vi stack till trädgårn och festade med alla andra roliga människor. Var så många som hade klätt ut sig och som verkligen gick all in!

riktigt skoj kväll som jag tillbringade med helskörna människor.

Pumpa

Halloween började med att jag och Anton gjorde varsin pumpa och förfestade lite innan alla andra började komma..

SJUK

Har varit sjuk väldigt mycket nu det senaste, och ja det är min anledning till att jag inte bloggat. Sedan har jag Jobbat senhårt nu. Jobbar på Kolla skolan och sedan så väntar jag på besked från ett annat jobb som ska höra av sig. Håller tummarna!

Upp