JEFFA WESTLUND

BALEN 2014

Hade verkligen en helt fantastisk bal med klassen, killarna och helt nya människor. Roligaste jag gjort på riktigt riktigt länge. Kände mig som en prinssesa med den finaste och gladaste killen av de alla! Det kommer komma upp mer bilder som fotografera tog inne på balen men de får vi vänta på tills de ger oss alla bilder. Bästa kvällen i mitt liv!

NER TILL NAPA

Väl framme nere i Ayia Napa kom vi till lägenheten och guuud va fin den var! lite bilder på några va rummen.

FRÅN STOCKHOLM TILL SERBIEN

 

Vår resa tog 34 timmar ner till Ayia napa då planet var sent och vi missade vår mellanlandning i Serbien. Övernattade på hotell i serbien och sedan dagen efter blev det bussresa vidare till macadonien där vi sedan åkte vidare mot napa! Haha sjukaste resan dit, men fan va skoj vi hade. ( landade i Serbien runt 3 på natten )

STOCKHOLM

Ja nu är vi då åkt mer än halvägs till stockholm, ååh gud va skoj detta kommer bli. Haha har verkligen haft en kanon dag hittills med många skratt. Att vi fyra ska bo i en lägenhet där nere kommer bli helt grymt! Ska först till stockholm, sedan så ska vi flyga till serbien och mellanlanda och sedan blir det vidare mot AYIA NAPA! ska hålla er uppdaterade!

Upp