JEFFA WESTLUND

Glad midsommar

Nu har halva sommaren gott oxh jag har inte varit riktigt ledig än. Är så taggade tills idag då vi ska vara med min släkt i några timmar nu och sedan ska vi hem till Emma på mat, bygga midsommarstång, krans bildning och party 👌 längtar grymt mycket 💐

SENASTE TIDEN

Tiden bara springer förbi och snart har halva sommaren gott!

Jobbar som ett djur fram och tillbaka, men det är det värt då jag får väldigt mycket mer än många andra. 

Studenten är tagen, och jag kan börja gråta av tanken. Tror dock att det kommer bli värre till hösten då man verkligen kommer att börja förstå att man verkligen gått ur gymnasiet. Är så sjukt nöjd med mina betyg dessutom! fyfan va jag är grym, på riktigt. Hade 110 lektioner frånvaro och lyckades trotts, sjukdomar, trötthet och fördomar ta mig egendom gymnasiet.

______

 

Efter jobbet har jag unnat mig med att träffa min fina kille, kompisar som får mig på glatt humör och en massa andra roliga saker.

Åkte till ullared med Bella, Anton, Jonatan, Hannah, Anton och Jimmy. Fett skoj hade vi och gud va roligt det är nere i gekås när man åker ett gäng så!

_____

 

Har även tagit en tur ut till havs för baderi, haha! Jimmy, Anton och hannah badade medan jag kollade på. Frös så mycket men jag fick mig sjukt många skratt ändå.

 _____

 

Bröllop- har även varit på Jonatans kusins bröllop, och gud va fint det var, jag dör!! 

Åkte bilresa upp till kalmar i fredags och sov där tills söndagen, sjukt mysigt.

Hade lätt kunnat ha mitt bröllop som deras.

 ____

 

Och i förrgår så var jag hemma i hananhs nya lägenhet och träffade tjejerna från min klass ( eller vad säger man nu när man gått ut?). Riktigt mysigt. sedan stannade jag och Lönis och så fixade vi mat och lite drycka och satt ute och tjötade o hade det mysigt!

 ___

 

Påväg hem

Har varit nere hela helgen nu i Kalmar på bröllop,mys, bad och skoj. Har verkligen haft det mysigt. Ska hem nu och packa upp och sedan försöka tagga till för morgondagen, då sommarjobbarna kommer. Lite nervös då jag ska vara arbetsledare. Men de blir säkert bra!

God morgon

Alla läsare! Har haft en helt underbar vecka efter studenten. Festat, umgåtts med vänner och bara haft det allmänt bra.

Började jobba i måndags och skönt att äntligen börja tjärna lite deg.

Påväg till jobbet nu iallefall. Och i morgon ska jag ner till Kalmar med Jonatan, då hans kusin ska gifta sig. Ååh ska bli så skoj!

Hemma nu har jag en liten misse som väntar på mig med. Ska dela ut flygblad och lite så sedan för att få tag på vem ägaren är. Men den lilla bebiskatten har blivit räddad nu och har de gott sålänge.. Men ägaren vill vi hitta 👌💗

 

THE BEST DAY OF MY LIFE

I onsdags tog jag studenten och det kan nog varit den bästa dagen i mitt liv. Var ute och firade student i går också så är helt slut nu. kommer upp en massa bilder 

DAGENS OUTFIT

 

Dagens outfit.. Idag tar min fina älskling studenten och detta är vad jag ska ha på mig. ska börja sminka mig och sedan fixa håret lite. Hör av mig senare. 

Just like that

Ligger nu i sängen och ska strax sova. Har ont i benen och i huvudet, förmodligen stress. Har verkligen haft det helt underbart denna veckan, dock har jag haft sjukt mycket men den har varit så bra. Under detta skolåret som gott har jag haft så skoj, samtidigt väldigt tufft. Har bestämt mig nu för att gå ut, jobba nu i sommar och sedan läsa upp betygen för att sedan börja på högskola med bra snittbetyg! så ska höja mig i vissa ämnen så jag kommer in på de högskolor jag vill. Har fan klarat tre hela gymnasie år med sjukdommar, skratt, gråt och slit! Är fan stolt över mig själv, haha!

10 saker du kanske inte visste om mig

♥Jag blir fruktansvärt irriterad på människor som smaskar medans dom äter.

♥Jag kan bli tokig när folk nyser, får panik, känns som att jag ska andas in deras nys, haha!

♥Jag är väldigt “ALLT ELLER INGET!”. Jag kan vara extremt motiverad tills någonting går snett, då skiter jag i det jag påbörjade.

♥ Jag har ett beroende av att vara brun!

♥Jag känner att jag oftast blir missförstådd.

♥ jag har alltid aldrig velat vara liten!
- vara kort, kan nog vara det mest förnedrande som finns, men på något sätt kan jag tycka att det är okej.Tycker dock att korta människor är så fula med våra pigmekroppar.

♥jag pratar alltid med mig själv.

♥ Jag älskar örtsalt mer än godis!

♥ Jag är riktigt duktig på att måla

♥ Detta året kan nog vara den värsta året av alla, men ändå har det hänt så stora saker som varit de bästa i hela mitt liv.

GO

 

denna veckan har det både varit mycket men ändå en rolig veckan. Har kollat på kungsbacka bal, varit med Jonatan och gjort en hel del i skolan. ska strax ner och fixa de sista för studenten och sedan så ska jag sova och tagga för älsklingens utspring!

Inte långt kvar nu!

Snart är det min tur att ta studenten, och gud vad jag längtar. I morgon är det fullfart, och dessutom så har Jonatan sin student också. ååh längtar! Men längtar lite mer till min egna student om man får säga så. haha! sitter nu med de sista i skolan och idag är jag så sjukt glad då jag satte Nationella ( alla delar idag ) i engelskan, fan va grym jag känner mig! 

Upp