JEFFA WESTLUND

FINBESÖK

God morgon bloggen, har jobbat och jobbat och jobbat lite till.. riktigt trist att veta att man ska jobba sig igenom hela sommaren. Men pengar är pengar.

Igår kväll så bakade jag och Jontana och sedan fick vi fin besök av Hannah och Mathias som kom hit en stund, riktigt mys. 

 

ska ät lunch nu så hörs senare.

 

Jobba

 

Har verkligen haft så sjukt mycket att göra denna veckan på jobbet, därför är det så dålig uppdatering. Nu är det bara 1 vecka kvar och sedan är det semester! fy va gott det ska bli!

Jobbade hela dagen i solen i går så har bränt sönder mig på både rygg och bröst.. men lite sol skadar ju inte.

veckan

Veckan som har gått har jag jobbat, jobbat och jobbat lite till.. Hade avslutning som sagt med mina sommarbarn.. skönt att bara ta hand om en nu faktisk.. men snart kommer 4 till.. Haha. Riktigt roligt, men stressig jobb.

Har ätit vid hamnen med Anton, åkt till Marstrand och haft en riktigt mysig dag med killarna, samt vilat mig

´

Igår var jag och Bella även ute och fotograferade, blev ändå riktigt bra! en massa bilder kommer komma upp..

riktigt skoj att träffa finisen igen.

Veckan som gått

Fisketur på sjön, med fiske, snack mys och sol. Fick dessutom min största gädda då! yeah för mig! Åt mat och hade det verkligen jätte trevligt med Hannah, Mathe och Anton.. 

Har träffat finaste Hannah, jobbat och slitit samt tillbringat mina underbara kvällar med min Älskling!

Har verkligen haft det tufft nu i slutet här så umgås med vänner, jobba och ge kärlek till min kille har verkligen suttit fint nu.

 

Idag vaknade jag upp och hade fått någon timme mer sömn än vanligt, då jag har haft avslutning med sommarjobbarna (de första gänget i allefall). Åt glass i Frölunda och tjötade allmänt om allt.. riktigt mysigt. Ikväll blir det kanske Marstrand!!

 

 

I Solen

Haft en jätte lång dag idag med arbetet. Sedan efter jobbet åkte jag ner och sökte jobb och sedan upp hit till Jonatan. Fiskar nu med johannah, Anton, Jonatan och Jimmy. Riktigt trött så längtar ändå till sängen

Upp