JEFFA WESTLUND

pepparkaka

bakat pepparkakor med anton nyss, haha så sjukt skoj efter när man ska sätta på glassyr.. oredigerad bild från min nya kamera!

NYÅR

God morgon bloggen.. har haft en helt knas dag idag.

går var jag och gjorde spraytan.. vilket slutade i kaos, blv helt misslyckat. Hade seriöst kunnat göra det 100 gånger bättre själv. menmen. I morse åkte jag ner och så förste de rätta till de.. vilket vi ser nu då om någon timme. Håller på nu med nyårsklänningarna m.m.

tänkte ha denna snygga gröna. Bestämde miig i sista sekund att ta den guldiga, outfit bilder kommer efter duschen!

SNÖ

I natt kom en massa snö.. åå älskar snön så sjukt mycket.. påminner så om fjällen tycker jag!

Nåra gamla bilder sedan några skidsemestrar!

 

NEW IN

Beställt hem en massa fina klänningar nu till födelsedagen, julen och nyår.

så stört förälskad i alla!

MY B-DAY

 

Förra veckan på min Födelsedag bjöd vi en massa sköna folk på restaurang häng, och en liten förfest hos mig. Hade det sjukt mysigt.. fick dessutom en kamera, på riktigt en kamera av min pojkvän.. så vi gick lite loss med att ta kort.

NEW IN

Har beställt hem dessa älsklingarna nu till jul, nyår och min födelsedag! får se vilken som blir vilken, men gud vad jag längtar!

GLAD TJEJ

Hej alla fina läsare, idag är det Onsdag och jag har 1 år och 1 månad med min fina älskling, det är en vecka kvar till min födelsedag, två veckor kvar till julafton och tre veckor kvar till nyår. Har födelsedagspaner, beställt hem nyårsklänning och betalat räkningar. Idag på jobbet har jag också fått en jätte fin present av alla barnen. 

 

ska fira nu med äta gott med älsklingen. Hörs lite senare.

Upp