JEFFA WESTLUND

GRILLNING

Mobil uppladdningar, men det visar ju också hur min dag har sett ut.. 

Igår så var jag och några och grilalde och hade det sjukt mysigt vid lygnen. Fiskade och satt och tjöta i solen. Mysigt mysigt!

efter det stack jag och Jonatan och jobbade i Göteborg och stannade även till vid röda sten och satt i solen och tjöta, mysig dag!

PÅSKHELG

 

PÅSKEN är nu över och jag har haft en kanon helg!

 

Långfredagen blev en lång dag med skoj och festande för min del. Var hemma hos en kompis med Alfred, Clara, Robert, Marcus, Natha, Jimmy, jag, Jontan, Anton och Mathe. Hade riktigt skoj och somnade väl runt 4 tiden.

 

Lördags så var det då påsk vilket vi i panik fick sticka ner till ica maxi och hämta kräftor och handla mat, efter det stack vi hem och fixade lite.. sedan hem till jimmy och slappade och sedan käkade vi inför hela denna kommande veckan, haha! På kvällen hade Jimmy krök med lite goa folk och sedan drog vi ut.. Hade typ fördommar om att dra ut på påsk, men det var riktigt roligt faktiskt

VINTERLAND

saknar faktikst fjällen lite, så underbart när det ligger ett helt täcke över allt! Men nu ska vi säga hej till sommaren!

Gårdagen genom mobilen

Började dagen med att gå upp och storstäda hela lägenheten. Fortsatte att jobba med de nya fotojobbet jag fått nu ( en liten tjuvtitt ) ser ni på bilden. Pysslade lite och så också.

 

Fortsatte dagen med att gå ut och käka med familjen på tiiopeppe, jag åt en så sjukligt god maträtt! Åkte sedan hem och jobbade igen.

 

Senare så kom Jonatan och då hade jag köpt hem massa godsaker som vi åt och kollade på en riktigt bra film med tänka ljus och allt. Riktigt bra dag i går

Min och din dag

Världens vackraste kille gav mig detta i Fredags som en liten pressent på våran dag! Smälter i hela kroppen! 

Varma luften!

Sitter nu och tänker på påsken, napa resan, balen, studenten, midsommar, sommar jobbet och allt detta! Åhh vad jag längtar. Har så mycket att göra innan dess men kan inte sluta tänka på det!
Bilderna ovan är ifrån förra årets midsommar och jag saknar det gröna på träderna nu och den varma luften, sommar kom kom kom kom!
 

INSPO I HÖGSTA HUGG

 
Just nu är jag så inspirerad av lockar, brunetter, glitter, små söka skor, victoria secret show och allt detta.. Och högt upp på graden är också alla söta bikinis som jag hittat nu den senaste timmen.. visar er lite senare.

New in

Har en massa saker som jag inte visat er på bloggen som jag köpt in sedan månader tillbaka, haha! Men här har vi den nya, jackan, (tröjan under) och träningsbyxorna som är nytt i garderoben.

INTE bara min bästa vän utan mitt allt!

Kärlek kan jag förstå är konstigt ibland, själv fattar jag knappt hur den funkar.

Gick ut på facebook igår att jag och Jonatan är ett par för er som inte redan visste det! (Bättre sent än aldrig)

Helt sjukt hur människor där ute är så nyfikna och ser allt på sitt egna sätt.. Va glada för andra istället för att dra egna dumma slutsatter säger jag bara. 

 

Jag är nog den lyckligaste tjejen i hela världen ska ni veta! Jag är med en person som har och gör, mig till den lyckligaste tjejen i hela världen. Vi är inte som alla andra, vi är vi!

10 SAKER OM MIG

1. Min morfar dog när jag var 2 år, jag tror och jag har hört att jag tyckte om min morfar väldigt mycket när jag var såpass liten. Önskar jag hade lärt känna honom nu.

2. Mitt antal jag haft SAMLAG med kan jag räkna på mina två händer. 

3. Jag säger ofta fel saker, alltså i fel sammanhang så att det missuppfattas väldigt lätt. Pinsamt!!!

4. Jag kan verkligen inte ta emot komplimanger!

5. Jag är beroende av min mobil och det första jag gör på morgonen är att gå in på min nattstad app och kolla hur statistiken var dagen innan, om jag fått några nya kommentarer osv.

6. Jag bokstavligen talat älskar sommaren. Finns inte ord för hur mycket..det, den är bara för underbar!

7. Jag hatar människor som tror att det är så mycket bättre än andra och som verkligen tror att det är en positiv sak, enligt mig är de bara svaga.

8. Jag är beroende av att vara brun och tack vare all solning har jag fått en miljon leverfläckar i ansiktet. Ligger redan i risk zoonen men ändå gör jag det.

9. Jag klär mig helst i jordnära färger. 

10. Jag vill, och ska flytta till Norge nu när jag fått i hop pengar och inte har någon skola.

G som är för göttedagen

Har spenderat hela helgen med Jonatans släkt nere i Hanartorp (vilket jag kommer vilja åka till igen). Hade grymt mysigt och har ätit för ett helt år där nere nu, haha.

När vi kom hem så åkte jag och Jonatan hem till Jimmy där vi spelade tennis och stack och kollade lite ut mot havet. Hade sjukt skoj faktisk, trött som bara den dock. Åkte hem och fixade i ording träningskläderna, sedan så Lagade vi Jonatans bil uppe i verkstaden och sen blev det gymmet med hörndal och Mathe också.

Veckorna flyger

(någa bilder från dessa senaste veckorna)

vveckorna bara flyger förbi och snart är det studenten, bal,napa och allt detta, gaahh kan knapp vänta!

LEVER

Har verkligen haft så sjukt mycket nu i skolan, två prov i går, ett prov idag och Nationella i morgon. Mitt schema för dagarna är vakna, skola, plugga, gymma och sova. Haha så händer inte så mycket mer nu än plugg och gym. 

Igår gick gympasset helt kanon då jag verkligen var grymt motiverad till att gymma och få ut lite energi och adrenalin. 

Idag vaknade jag och stack till gymmet här i Göteborg innan skolan med Rebecca och det gick faktiskt sjukt bra också, dock väldigt trött. Ska plugga nu det sista för provet halv 4 och sedan så blir det hem och råplugga för morgondagen då jag inte ens börjat.

 

NEED FOR SPEED

Vet inte riktigt vad som hände med texten i förra inlägget men men. Igår var en riktig skitdag! Dagen började så grymt bra men blev värre och värre. Vissa människor asså! Gymmade på morgonen med Rebecca, vilket jag gjort 2 gånger om dagen nu de senaste, haha! Efter det så var det skolan och sedan hem. stygnen sprack så måste åka och fixa detta idag. Gick och kollade på ''Need for speed'' med Jimmy, Anton, Lydia och Jonatan och Jävlar va grym den var! helt klart 

1 2 3 4 5 

SÄLJES

Säljer med sårg denna underbara klänning som tyvärr bara hänger och inte gör någon nytta. Den är använd en gång och är som ny. Säljes för 500kr vid snabb äffär